Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin selasını duymak

Rüyada birinin selasını duymak

Rüyada birinin selasını duymak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına inanılır.

Rüyada birinin selasını duymak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere bağlı yapısal değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada selasını duymak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Rüyada kendi selanı duymak rızkının da çoğalacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölen birinin selasını duymak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cenaze selası duymak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada selasının verildiğini duymak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, bekârlığına da veda edeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret eder.

Rüyada ölüm selası duymak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin selasını duymak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sela duymak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments