Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze selası duymak

Rüyada cenaze selası duymak

Rüyada cenaze selası duymak kazancının hiç azalmayacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, gün yüzü görmeyeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze selası duymak gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Rüyada cenaze selası duymak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının selasını duymak kötü günleri geride bırakacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada selasını duymak büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada babasının selasını duymak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada cuma selası duymak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Rüyada sela sesi duymak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, darlanacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ezan ve sela duymak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, ayrılanların birleşeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına alamet eder.

Rüyada cuma selasını duymak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments