Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selasını duymak

Rüyada selasını duymak

Rüyada selasını duymak birçok iş teklifi alınacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, çok günah işleyeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada selasını duymak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlanmadığınız işleri yapmakta ısrar etmenizin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada selasının verildiğini duymak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada babasının selasını duymak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulur.

Rüyada ölü selası duymak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulur.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak nimetin ve kazancın artacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işaret eder.

Rüyada sela duymak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada sela okunduğunu duymak ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının selasını duymak kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, yaşam standartlarının artacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına alamet eder.

Rüyada kendi selanı duymak borçlarının da kapanacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, paraya ve mala kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments