Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm selası duymak

Rüyada ölüm selası duymak

Rüyada ölüm selası duymak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, kazancının ilk önce azalacağına işarettir.

Rüyada ölüm selası duymak gördüyseniz:

  • İnsanlarla uyumlu ekip çalışmaları yapabilir, yeni kimselerle tanışıp, faydalı dostluklar kurabilirsiniz.

Rüyada ölüm selası duymak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada selasını duymak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sela okunduğunu duymak kazanılacak ve ele geçecek paraya, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına inanılır.

Rüyada babasının selasını duymak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, asla yüksünmeyeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinin selasını duymak eşine değerli hediyeler alacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada sela duymak ağız tadı ile yaşanacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cuma selasını duymak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının selasını duymak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments