Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selasının verildiğini duymak

Rüyada selasının verildiğini duymak

Rüyada selasının verildiğini duymak kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada selasının verildiğini duymak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle hoşlandığınız şeyleri yaparak vakit geçirmelisiniz.

Rüyada selasının verildiğini duymak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada sela verilmesini görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada selasının verildiğini görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına işarettir.

Rüyada sela duymak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, ticaretin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi selanı duymak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işaret eder.

Rüyada ölüm selası duymak kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına inanılır.

Rüyada cuma selası duymak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada selasını duymak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments