Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin selasını duymak

Rüyada ölen birinin selasını duymak

Rüyada ölen birinin selasını duymak sıkıntıların son bulacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, işlerin artacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin selasını duymak gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmalar ya da felsefik inançlarınızı gözden geçirmeniz gelecek projelerinize perspektif kazandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada cuma selasını duymak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, umutlarının da tükeneceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sela okunduğunu duymak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ölüm selası duymak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi selasını duymak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, işinden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada yakının selasını duymak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, her zaman sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının selasını duymak istenmeyen bir yolculuğa, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada selasının verildiğini duymak hayatının bir anda renkleneceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine rivayet eder.

Rüyada sela duymak zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hakan

Ruyamda gercekte ölmus olan babam geri geliyor. Ama tekrar öluyor cenazesinde agliyoruz