Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sela duymak

Rüyada sela duymak

Rüyada sela duymak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sela duymak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada selasını duymak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ezan ve sela duymak bir koyduğu işten üç alacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüm selası duymak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada cuma selasını duymak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi selanı duymak zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sela sesi duymak ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, iyi geçiminin biteceğine delalet eder.

Rüyada selasının verildiğini duymak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, sorunların kalmayacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara alamet etmektedir.

Rüyada başkasının selasını duymak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments