Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi selanı duymak

Rüyada kendi selanı duymak

Rüyada kendi selanı duymak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi selanı duymak gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Rüyada babasının selasını duymak dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada cuma selasını duymak gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, maddi zararını karşılayacağına, hayırlı bir terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada ölüm selası duymak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına inanılır.

Rüyada birinin selasını duymak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulur.

Rüyada cuma selası duymak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet eder.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sela sesi duymak hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, mevki kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının selasını duymak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, işlerinden de geri kalacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments