Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sadece sesini duymak

Rüyada birinin sadece sesini duymak

Rüyada birinin sadece sesini duymak zor bir durumda kalacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sadece sesini duymak gördüyseniz:

  • Başarılarınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Rüyada sadece ses duymak muradın yerine geleceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin sadece sesini duymak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kazancının günbegün artacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına alamet eder.

Rüyada sadece kafa görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, sağlığını da kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sadece baş görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sadece merdiven görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sadece süt görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sadece yılan görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada sadece inek görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments