Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece kafa görmek

Rüyada sadece kafa görmek

Rüyada sadece kafa görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sadece kafa gördüyseniz:

  • Geliştirmek istediğiniz bir fikir normalin üstünde destek buluyor.

Rüyada sadece kafa görmek kırgınlıkların sona ereceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına işaret eder.

Rüyada sadece kan görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine yorulur.

Rüyada sadece kuran görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sadece altın görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sadece süt görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sadece yılan görmek endişelerinden kurtulacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada sadece cüzdan görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalettir.

Rüyada sadece ayna görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments