Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece yılan görmek

Rüyada sadece yılan görmek

Rüyada sadece yılan görmek kısmetli kapıların açılacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sadece yılan gördüyseniz:

  • Teklif, öneri veya davetler alabilir, biraz da şaşırabilirsiniz.

Rüyada sadece yılan görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sadece sesini duymak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada sadece yumurta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sadece gelinlik görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine inanılır.

Rüyada sadece mezar görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, rütbe alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sadece bacak görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, sevinçli haberler geleceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada sadece ses duymak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına işarettir.

Rüyada sadece kan görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments