Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece süt görmek

Rüyada sadece süt görmek

Rüyada sadece süt görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, güç ve para kaybedeceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına yorulur.

Rüyada sadece süt gördüyseniz:

  • İkna edici haliniz size çok şey kazandırabilir.

Rüyada sadece süt görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada sadece gelinlik görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işarettir.

Rüyada sadece kar görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet eder.

Rüyada sadece ayakkabı görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına inanılır.

Rüyada sadece bacak görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret eder.

Rüyada sadece yumurta görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sadece kafa görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sadece karpuz görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, iyi şartlara kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments