Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece ses duymak

Rüyada sadece ses duymak

Rüyada sadece ses duymak zararlarını telafi edeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına inanılır.

Rüyada sadece ses duymak gördüyseniz:

  • Bazı konuları dikkatle takip etmeniz huzuru yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada sadece ses duymak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sadece sesini duymak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada sadece yılan görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalet eder.

Rüyada sadece araba görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sadece kar görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada sadece cüzdan görmek rahat nedir öğreneceğine, çalışmalarının beğenileceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sadece ayakkabı görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sadece yumurta görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments