Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece baş görmek

Rüyada sadece baş görmek

Rüyada sadece baş görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sadece baş gördüyseniz:

  • Bir fikriniz karlı bir maceraya dönüşebilir.

Rüyada sadece baş görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, ortaklı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada sadece karpuz görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada sadece mezar görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada sadece yılan görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sadece yumurta görmek insanlarla arasının açılacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, elinin dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sadece sesini duymak sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sadece köpek görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sadece araba görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments