Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece inek görmek

Rüyada sadece inek görmek

Rüyada sadece inek görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, hayatına bakacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sadece inek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışmak ya da anlamasanız dahi, anlıyormuşcasına davranmak olayları yatıştırabilir.

Rüyada sadece inek görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, ondan şifa göreceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sadece mezar görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada sadece cüzdan görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada sadece ses duymak eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sadece kafa görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, yüksek bir makamı olacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sadece sesini duymak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sadece süt görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sadece ayna görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments