Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece merdiven görmek

Rüyada sadece merdiven görmek

Rüyada sadece merdiven görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada sadece merdiven gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda rahatsızlık yaratabilecek başlıkların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada sadece merdiven görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine inanılır.

Rüyada sadece kafa görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sadece kan görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine delalettir.

Rüyada sadece köpek görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sadece ses duymak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rızkının da çoğalacağına, mal kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sadece süt görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sadece ayakkabı görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Rüyada sadece gelinlik görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kendisini mutsuz edeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments