Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçlarını taramak

Rüyada birinin saçlarını taramak

Rüyada birinin saçlarını taramak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçlarını taramak gördüyseniz:

  • Her ne kadar eğilimler veya üzerinize uygulanan baskı nedeniyle işleri daha da karmaşık hale getirme veya daha fazla görev üstlenme niyetinde olsanız da, bazı işleri basitleştirmek veya iş bölümü yapmak için yeni yollar bulmalısınız.

Rüyada kepekli saç taramak endişe verici olaylar yaşanacağına, ticarette ilerleyeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işarettir.

Rüyada saçımı taramak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, başarı için fırsatların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçını taramak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zararların günden güne artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada saçı taramak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını taramak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, bol kazanç getireceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına inanılır.

Rüyada başkasını saçını taramak içini açmaya karar vereceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, kötü haberler alacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saçını taramak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçlarını taradığını görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments