Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını saçını taramak

Rüyada başkasını saçını taramak

Rüyada başkasını saçını taramak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını saçını taramak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almanız için gerekli herşeye sahipsiniz.

Rüyada erkeğin saçını taramak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin saçını taramak para sıkıntısından kurtulacağına, haram mal yiyip içeceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada saçını taramak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada kısa saç taramak kötü günler yaşayacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kişinin saçını taramak birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada ölünün saçını taramak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada saçı elle taramak yapılan işte çok zarar edileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah saç taramak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, imkanlarının artacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments