Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımı taramak

Rüyada saçımı taramak

Rüyada saçımı taramak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına işaret eder.

Rüyada saçımı taramak gördüyseniz:

  • Belli amaçlarınıza ulaşmak için size yardım edebilecek kişilerden yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada siyah saç taramak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin saçını taramak toparlanacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını taramak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Rüyada ayna karşısında saç taramak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalettir.

Rüyada kızının saçını taramak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin saçını taramak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, dolandırılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birinin saçını taramak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın saçı taramak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments