Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçlarını taradığını görmek

Rüyada birinin saçlarını taradığını görmek

Rüyada birinin saçlarını taradığını görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, düşmanına galip geleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin saçlarını taradığını gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Rüyada ölen birinin saçını taramak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçının taradığını görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz saç taramak yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa saç taramak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalet eder.

Rüyada saçlarını taramak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada birini saçını taramak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü saçı taramak farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak gururlandıracak işler yapacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments