Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını taramak

Rüyada saçını taramak

Rüyada saçını taramak güzelleşeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada saçını taramak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Rüyada başka birinin saçını taramak hayallerinin de yarım kalacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada ayna karşısında saç taramak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada tarakla saç taramak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin saçlarını taramak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçını taramak yorucu geçen bir döneme girileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin saçını taramak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, aile saadetinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birinin saçını taramak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments