Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçını taramak

Rüyada başkasının saçını taramak

Rüyada başkasının saçını taramak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hikmete kavuşacağına, hayatın tadına varacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçını taramak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Rüyada bıçakla saç taramak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet eder.

Rüyada ıslak saçı taramak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun saçını taramak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada erkeğin saçını taramak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada saçımı taramak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet eder.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin saçını taramak işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun saçı taramak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments