Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını taramak

Rüyada birinin saçını taramak

Rüyada birinin saçını taramak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz.

Rüyada sevgilinin saçını taramak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada saçlarını taramak konforlu ve rahat hale geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının saçını taramak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada fırçayla saç taramak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçlarını taramak insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin saçını taramak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin saçını taramak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saçlarının taramak endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments