Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepekli saç taramak

Rüyada kepekli saç taramak

Rüyada kepekli saç taramak eline çok büyük kazanç geçeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada kepekli saç taramak gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Rüyada kepekli saç taramak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, varlıklı kimse olacağına işarettir.

Rüyada saçlarında kepek görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, tersliklerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada başkasının saçında kepek görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, uzaktan haberler işiteceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçında kepek görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarımda kepek görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçında kepek olduğunu görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçtan kepek dökmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kepekli saç görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments