Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını taradığını görmek

Rüyada birinin saçını taradığını görmek

Rüyada birinin saçını taradığını görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saçını taradığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkileriniz ilişkilerinizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek fırsatlar yakalamalısınız.

Rüyada çocuğunun saçını taramak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, rızkının bollaşacağına, onlarla ayrı düşeceğine yorulur.

Rüyada aynada saçını taramak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç taramak bit görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalet eder.

Rüyada bebek saçı taramak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kısa saç taramak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çevresinin genişleyeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin saçını taramak büyük manevi zararlar yaşanacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasının saçını taramak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments