Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin saçını taramak

Rüyada erkeğin saçını taramak

Rüyada erkeğin saçını taramak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin saçını taramak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Rüyada erkeğin saçını taramak isteklerini yerine getireceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin saçını taramak iş için gurbete gidileceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek saçı taramak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada fırçayla saç taramak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, sorunlarının azalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kendi saçlarını taramak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarını taradığını görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini saçını taramak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kepekli saç taramak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments