Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç taramak bit görmek

Rüyada saç taramak bit görmek

Rüyada saç taramak bit görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, işte de mutlu olunacağına, kalp kırmaya, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, şansın yüze güleceğine, sorunların artacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç taramak bit gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi düşürebilir.

Rüyada saç taramak bit görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, rütbesinin yükseleceğine delalettir.

Rüyada saçından bit taramak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada saçtan bit taramak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başından bit taramak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yeni mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçını taramak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını taramak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin saçını taramak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, büyük üzüntüler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç taradığını görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments