Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada saçını taramak

Rüyada aynada saçını taramak

Rüyada aynada saçını taramak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada saçını taramak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi savunmasız yakalayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak bunalıma düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayna karşısında saç taramak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynada saçını taramak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına delalettir.

Rüyada aynada saç taramak hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, garanti olacak makama oturacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada başkasının saçlarını taramak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annenin saçını taramak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments