Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakıp saç taramak

Rüyada aynaya bakıp saç taramak

Rüyada aynaya bakıp saç taramak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, malın bereketinin artmasına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara uyum sağlamanız için ısrarcı olabilirler.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak kötü düşmana, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına yorulur.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada fal bakıldığını görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments