Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının saçını taramak

Rüyada bir başkasının saçını taramak

Rüyada bir başkasının saçını taramak işinde terfi alacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının saçını taramak gördüyseniz:

  • Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz.

Rüyada arkadaşının saçını taradığını görmek başka işler deneyeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada birinin saçlarını taramak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçlarını taramak anne baba ile ters düşüleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına işaret eder.

Rüyada aynada saç taramak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç taradığını görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalettir.

Rüyada erkek saçı taramak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada birini saçını taramak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada saçtan bit taramak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments