Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa saç taramak

Rüyada kısa saç taramak

Rüyada kısa saç taramak yeni mallara sahip olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, onu doyasıya yaşayacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kurtuluşu bulacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kısa saç taramak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belirsiz konularda dikkatle hareket etmelisiniz.

Rüyada kısa saç taramak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada banyoda saç taramak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına rivayet eder.

Rüyada fırçayla saç taramak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada başka birinin saçını taramak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada saçlarını geriye taramak hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla saç taramak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını taramak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments