Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını ıslak görmek

Rüyada birinin saçını ıslak görmek

Rüyada birinin saçını ıslak görmek tatsızlıkların yaşanacağına, şerefe ve izzete, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birinin saçını ıslak gördüyseniz:

  • Planlar hızlı değişiklikler gerektiriyor.

Rüyada ıslak saçı taramak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını ıslak görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, şifa bulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun ıslak saç görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına inanılır.

Rüyada saçları ıslak olmak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada saçını ıslak görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments