Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işaret eder.

Rüyada saçın ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Rüyada saçı ıslak görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına işarettir.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun ıslak saç görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine işarettir.

Rüyada saçları ıslak olmak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak saçı kurutmak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak saç görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine inanılır.

Rüyada saçını ıslak görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada ıslak saç kurutmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments