Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını ıslak görmek

Rüyada saçını ıslak görmek

Rüyada saçını ıslak görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, esenliği bulacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, iflasın eşiğine geleceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını ıslak gördüyseniz:

  • İlişkilerde objektif gözlemler yapabilirsiniz.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendi saçını ıslak görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına işaret eder.

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek verimin kaçacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada saçını ıslak görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada saçları ıslak olmak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, verilen  sözlerin tutulacağına yorulur.

Rüyada saçları ıslak görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına yorulur.

Rüyada ıslak saçı kurutmak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine delalet eder.

Rüyada ıslak saç kurutmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, istediği yola çıkacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments