Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları ıslak olmak

Rüyada saçları ıslak olmak

Rüyada saçları ıslak olmak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ele güne muhtaç olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada saçları ıslak olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki olaylar sizi fazlasıyla duygulandırabilir.

Rüyada ıslak saç görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret eder.

Rüyada ıslak saçı kurutmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, istediği noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçları ıslak olmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını ıslak görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını ıslak görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına yorulur.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada ıslak saç kurutmak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments