Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak saçı taramak

Rüyada ıslak saçı taramak

Rüyada ıslak saçı taramak çok sıkıntılı bir hal alacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, gücünün azalacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ıslak saçı taramak gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Rüyada ıslak saçı taramak kazancının sağlam ve sabit olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işarettir.

Rüyada birinin saçlarını taradığını görmek kişinin fakirleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada başka birinin saçını taramak başarısının çoğalacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç taramak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada kendi saçlarını taramak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalettir.

Rüyada bir kızın saçını taramak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, adının her yerde geçeceğine işaret eder.

Rüyada kendi saçını taradığını görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalet eder.

Rüyada saçını taradığını görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments