Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını ıslak görmek

Rüyada saçlarını ıslak görmek

Rüyada saçlarını ıslak görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını ıslak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız hayatınızda etkisi olabilecek kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada uzun ıslak saç görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını ıslak görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek bolluk ve bereketin artacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak saç kurutmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, her istediğini elde edeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hasadının tarlasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları ıslak olmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada saçı ıslak görmek eşi tarafından yüceltileceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, borcunun kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments