Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek aradaki buzları eriteceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • Normal koşullarda yanınızda yer alması veya sizi desteklemesi gereken kişiler görev veya sorumluluklarını unutabilirler.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, yeni bir iş bulacağına inanılır.

Rüyada ıslak saç kurutmak anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada saçı ıslak görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada saçını ıslak görmek hayatın pahalılaşmasına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, her şeyin gönlünce olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak saç görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine delalettir.

Rüyada saçlarını ıslak görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, rızkın genişlemesine tabir olunur.

Rüyada kendi saçını ıslak görmek iyi günler yaşayacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments