Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ruj sürmek

Rüyada yeşil ruj sürmek

Rüyada yeşil ruj sürmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, bereketin ve karın artacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ruj sürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı özel yaşamınıza karıştırmanız sorun yaratabilir.

Rüyada yeşil ruj sürmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine ruj sürmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ruj sürmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına işarettir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğe ruj sürmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi ruj sürmek hayırlı yollara gireceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırmız ruj sürmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, tüm arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments