Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parmaklarının olmadığını görmek

Rüyada birinin parmaklarının olmadığını görmek

Rüyada birinin parmaklarının olmadığını görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, içinin de rahat edeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, şansının geri döneceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kısmetin ve şansın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada parmağının olmadığını görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada parmak olmadığını görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada birinin parmaklarının olmadığını görmek yalan söyleyeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, maddi konularda kayıplar olacağına alamet eder.

Rüyada parmakların olmadığını görmek kötü günlerin arkada kalacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına inanılır.

Rüyada başkasının parmaklarının olmadığını görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağın olmadığını görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada parmaklarının olmadığını görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işarettir.

Rüyada evli olmadığı halde evli olduğunu görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments