Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakların olmadığını görmek

Rüyada parmakların olmadığını görmek

Rüyada parmakların olmadığını görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, esenleyeceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, hayra ve esenliğe, hile ile mal elde etmeye, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmakların olmadığını gördüyseniz:

  • Fiziksel durumunuzu, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren konularda yaşanan durağanlık yerini harekete bırakmaya başlıyor.

Rüyada parmaklarının olmadığını görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada parmak olmadığını görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarının olmadığını görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakların olmadığını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının olmadığını görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının parmaklarının olmadığını görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağın olmadığını görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek sevilen bir kişi olunacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sıkıntılarını atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments