Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olmadığı halde evli olduğunu görmek

Rüyada evli olmadığı halde evli olduğunu görmek

Rüyada evli olmadığı halde evli olduğunu görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada evli olmadığı halde evli olduğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamların içine çekilebilirsiniz.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak yüksek bir makamı olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına delalettir.

Rüyada evli olmadığı halde evli olduğunu görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli olmadığı halde bebek emzirmek ön planda kalmayı sağlayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada evli olmadığı halde çocuğu olmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, başka insanları aldatmasına engel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği olmadığı halde bebek emzirmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments