Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının olmadığını görmek

Rüyada parmağının olmadığını görmek

Rüyada parmağının olmadığını görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, hataların düzeltileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Rüyada parmağının olmadığını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili büyük gelişmeler olabilir.

Rüyada parmaklarının olmadığını görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, olumsuz haberler alacağına, büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının olmadığını görmek yenilenme yaşayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada parmak olmadığını görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada parmağın olmadığını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin parmaklarının olmadığını görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmakların olmadığını görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmaklarının olmadığını görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde kimsenin olmadığını görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, insanları kandıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments