Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağın olmadığını görmek

Rüyada parmağın olmadığını görmek

Rüyada parmağın olmadığını görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, harcama gücünün artacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağın olmadığını gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Rüyada birinin parmaklarının olmadığını görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, alim insanlardan sayılacağına yorulur.

Rüyada parmaklarının olmadığını görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parmaklarının olmadığını görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmak olmadığını görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakların olmadığını görmek kazanç ve kar getireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada parmağın olmadığını görmek sıkıntı yükleneceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada parmağının olmadığını görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının olmadığını görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments