Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarının olmadığını görmek

Rüyada parmaklarının olmadığını görmek

Rüyada parmaklarının olmadığını görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada parmaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi yerine getirmeniz eleştirilerin önünü kesebilir.

Rüyada parmak olmadığını görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarının olmadığını görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının parmaklarının olmadığını görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, şöhret elde edeceğine işarettir.

Rüyada parmağının olmadığını görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına alamet eder.

Rüyada parmaklarının olmadığını görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağın olmadığını görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada parmakların olmadığını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının olmadığını görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, işlerinin de rast gideceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments