Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmaklarının olmadığını görmek

Rüyada başkasının parmaklarının olmadığını görmek

Rüyada başkasının parmaklarının olmadığını görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, yepyeni biri haline geleceğine, hak yolundan ayrılacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hasretlerin biteceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Olumlu bakmaya çalışırsanız pek çok şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz.

Rüyada parmağının olmadığını görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağın olmadığını görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Rüyada birinin parmaklarının olmadığını görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada başkasının parmaklarının olmadığını görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmaklarının olmadığını görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, ticaret hayatına atılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada parmak olmadığını görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada parmakların olmadığını görmek onun her zaman başında olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklarının olmadığını görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments