Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak olmadığını görmek

Rüyada parmak olmadığını görmek

Rüyada parmak olmadığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak olmadığını gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek kişileri dışarıda bırakmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada parmakların olmadığını görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına tabir olunur.

Rüyada parmak olmadığını görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağın olmadığını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parmaklarının olmadığını görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağının olmadığını görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklarının olmadığını görmek üzüntülü haberler alacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin parmaklarının olmadığını görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ruhunun dinleneceğine işaret eder.

Rüyada azı dişinin olmadığını görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments