Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, malında zulüm meydana gelmesine, rakipsiz hale geleceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine yorulur.

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler maddi açıdan size iyi gelebilir.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine işarettir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hastalığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada parmak kesildiğini görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments