Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının kesilmesini görmek

Rüyada parmağının kesilmesini görmek

Rüyada parmağının kesilmesini görmek çok başarılı işlere girileceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, yolunda devam edeceğine işaret eder.

Rüyada parmağının kesilmesini gördüyseniz:

  • Güzel bir şeyin başlangıcında olabilirsiniz.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, kazançlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakların kesilmesini görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağını kesildiğini görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağın kesildiğini görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek eşlerin ayrılacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret eder.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments