Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil etmek için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, haklılığının anlaşılacağına, rızık bolluğu içinde olacağına işaret eder.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek isabetli kararlar alacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kara kara düşünür olacağına işaret eder.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, yeni kararlar alınacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına işaret eder.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, borçlarının ödeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments